Μάθετε Δωρεάν το Τυφλό Σύστημα Πληκτρολόγησης

Το τυφλό σύστημα πληκτρολόγησης είναι η δεξιότητα να γράφεις χωρίς να κοιτάς το πληκτρολόγιο. Να μιλάς στο τηλέφωνο και να γράφεις, να τελειώνεις τα έγγραφά σου στο πι και φι και να σε βλέπουν οι άλλοι με το στόμα ανοιχτό!

Αξίζει πραγματικά να μάθετε και σεις το τυφλό σύστημα!

Χρειάζεται κυρίως υπομονή και επιμονή, γιατί κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης θέλεις να τα εγκαταλείψεις και να γράψεις όπως έγραφες τόσον καιρό και να τελειώνεις! ΟΧΙ! ΟΧΙ, ΟΧΙ, ΟΧΙ! Κάντε υπομονή και σε δύο μήνες θα είστε αστέρι!

ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΥΦΛΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

Ξεκινώντας να μάθετε το τυφλό σύστημα, απλά τοποθετείστε τα δάχτυλά σας στο πληκτρολόγιο, με τους δείκτες στο Φ και στο Ξ αντίστοιχα. Χαϊδέψτε το Φ και το Ξ και θα δείτε ότι έχουν 2 ανάγλυφα σημεία. Είναι για να τα βρίσκετε χωρίς να κοιτάτε! Τα υπόλοιπα δάχτυλα τοποθετούνται στα υπόλοιπα πλήκτρα, Α-Σ-Δ και Κ-Λ-ΟΞΕΙΑ. Οι αντίχειρες χτυπάνε το κενό.

Για τα υπόλοιπα πλήκτρα στην πάνω και κάτω σειρά, τα αντίστοιχα δάχτυλα προεκτείνονται, χτυπάνε τα πλήκτρα και γυρίζουν αμέσως στη θέση τους στη μεσαία σειρά.

Για να εξασκηθείτε, μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν στον υπολογιστή σας αντίστοιχα προγράμματα με ασκήσεις και εικόνες για το πώς πρέπει να τοποθετηθούν τα δάχτυλά σας. Κατεβάστε στον υπολογιστή σας το πρόγραμμα RamType του περιοδικού RAM ή ένα άλλο δωρεάν πρόγραμμα, το Rapid Typing.

Σας εύχομαι καλή επιτυχία στην προσπάθειά σας!

Δείξτε υπομονή και επιμονή. Κάντε τους άλλους να τρίβουν τα μάτια τους!

Αν χρειάζεστε βοήθεια και ψυχολογική υποστήριξη, επικοινωνήστε μαζί μου!

Θυμηθείτε την αξέχαστη Αλίκη Βουγιουκλάκη ("Πιο γρήγορα παρακαλώ!"):