Απορίες για Modules, Views, Taxonomy, Τύπους Ύλης

Despina Kamilali's picture

Αν θέλετε να ρωτήσετε κάτι που να αφορά τα Modules, Views, Taxonomy, Τύπους Ύλης, γράψτε ένα σχόλιο εδώ!

Καλησπέρα, παρουσιάζεται αδυναμία εγκατάσtασης του pathauto, όποια έκδοση και αν έχω προσπαθήσει. Τα ανεβάζω ως zip και η ανατροφοδότηση είναι πως δεν υπάρχουν στοιχεία στους φακέλους. Μπορείτε να δείτε τι συμβαίνει; Ευχαριστώ reply
Despina Kamilali's picture

Μήπως σας βγάζει μήνυμα και δεν σας αφήνει να ανεβάσετε το αρχείο; Ίσως δεν επιτρέπει ο server τώρα να το ανεβάσετε. Θα κάνετε το εξής: 1. Θα κατεβάσετε το zip αρχείο που πρέπει στον υπολογιστή σας και θα το αποσυμπιέσετε. 2. Μέσα στο αποσυμπιεσμένο θα βρείτε ένα φάκελο με το όνομα του module. Π.χ. pathauto. 3. Θα συνδεθείτε με το ftp στο site σας. 4. Στο παράθυρο του server, θα μπείτε στη διαδρομή: sites\all\modules. 5. Μέσα σε αυτόν το φάκελο modules θα ανεβάσετε το φάκελο που είπαμε πριν. Δηλαδή τον pathauto. Θα τον τραβήξετε να ανέβει. Οπότε θα γίνει υποφάκελος του φακέλου Modules. 6. Θα συνδεθείτε μετά στο site σαν διαχειρίστρια, θα πάτε στα modules και θα το δείτε εγκατεστημένο αλλά όχι ενεργοποιημένο. 7. Θα το ενεργοποιήσετε και ΟΚ. Αν χρειαστείτε βοήθεια γράψτε μου πάλι.

Καλησπέρα σας. Έχω και εγώ πρόβλημα με την εγκατάσταση του pathauto. Το έχω εγκαταστήσει επιτυχώς αλλά δεν μπορώ να το ενεργοποιήσω. Δείχνει ότι λείπει το token. Προσπάθησα να το ανεβάσω με ftp στον server αλλά δυστυχώς δεν ενεργοποιείται και πάλι. Αναμένω την βοήθειά σας. Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
Despina Kamilali's picture

Αν λείπει το token πρέπει να το εγκαταστήσετε και αυτό. Αναζητήστε το token στο drupal.org