Θέματα για Websites!

Despina Kamilali's picture

Ας σκεφτούμε μερικά θέματα για Websites, για να προτείνουμε σε όσους και όσες δεν έχουν αποφασίσει ακόμα, μιας και από την επόμενη εβδομάδα, αρχίζουμε να γεμίζουμε με περιεχόμενο τα site μας!

Despina Kamilali's picture

Ένα πολύ δημοφιλές θέμα. Από βιντεάκια που είχαμε ανεβάσει στο Youtube το βιντεάκι αυτό είχε μαζέψει τις περισσότερες επισκέψεις! Βρίσκεις πολύ εύκολα υλικό και το απολαμβάνεις!
Despina Kamilali's picture

Προορισμοί για εκδρομές. Παραλίες - Μέρη - Μουσεία - Μοναστήρια κ.λ.π. Συμβουλές για θέματα σχετικά με τη δουλειά σας Παρουσίαση της επιχείρησής σας ή του εαυτού σας σαν ελεύθερου επαγγελματία. Site ενός συλλόγου όπου ανήκετε. Ζήτα ό,τι θέλεις. Οποιοσδήποτε έχει ένα πρόβλημα εσείς του βρίσκετε τη λύση. Από ψώνια στο σούπερ μάρκετ, στο περίπτερο, μέχρι πληρωμές σε υπηρεσίες κλπ. Χρεώνετε με το μήνα ή με το αίτημα. Παραμύθια - ιστορίες - μύθοι. Ηχογραφήστε και τη φωνή σας σαν δεύτερη επιλογή! Πώς να φτιάχνετε κάτι. Σκεφτείτε κάτι που ξέρετε. Κριτικές για προϊόντα ή για βιβλία ή για οτιδήποτε. Βιογραφίες ηρώων, επιστημόνων, φιλοσόφων, ηθοποιών, μουσικών κλπ. Συγκέντρωση πληροφοριών που υπάρχουν στο Internet για ένα θέμα π.χ για τις καλλιέργειες, για τα μανιτάρια, για αντίκες κλπ. Σχετικά με το χορό, αν ασχολείστε. Διοργάνωση γάμων, βαφτίσεων, πάρτυ, κλπ. Μαθήματα, Τεστ, quiz, παιχνίδια. Μόδα. Επιλέξτε μια συγκεκριμένη κατηγορία, πχ ρομαντική, σπορ, κλπ. Για συλλέκτες. Ειδήσεις νέα για έναν συγκεκριμένο τομέα. Σχετικά με κάποιο ζώο, όποιο αγαπάτε. Ανέκδοτα, αστεία, κλπ. Προτάσεις για εξόδους. Φαγητό, σινεμά, ποτό, κλπ Διακόσμηση Υπηρεσίες γραμματείας Ιδέες για δώρα