Ιούλιος - Αύγουστος 2017

Despina Kamilali's picture

Αν έχετε κάποια απορία, μπορεί να υποβάλλετε την ερώτησή σας εδώ!

Καλησπέρα μόλις ολοκλήρωσα πολύ ομαλά την εγκατάσταση Drupal 7 . Χρησιμοποιώ εδώ και 3 χρόνια περίπου την δωρεάν φιλοξενία του Hostinger και χωρίς να έχω κάποια σχέση μαζί τους σας την προτείνω σαν την καλύτερη και πιό φιλική που έχω χρησιμοποιήσει μέχρι τώρα. hostinger.gr για ελληνικό cpanel ή hostinger.co.uk για αγγλικό ή και τα δύο με διαφορετικά email :)
Despina Kamilali's picture

Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για την πρότασή σας! Αφιέρωσα πάρα πολύ χρόνο όταν ξεκίνησε η δημιουργία των μαθημάτων, για να επιλέξω ένα καλό free hosting. Είχα καταλήξει στο freehostingeu και πάνω σε αυτό δημιουργήθηκαν και τα μαθήματα. Όταν αντιμετωπίσαμε προβλήματα, είχα βρει και το hostinger και το πρότεινα σε πολλούς εκπαιδευόμενους να το χρησιμοποιήσουν. Αλλά επειδή τα μαθήματα όλα δείχνουν τις οθόνες του freehostingeu, είναι λίγο δύσκολο να το προτείνουμε. Αν θέλετε, μπορείτε να δημιουργήσετε εσείς μερικά Microlearning που θα δείχνουν πώς χρησιμοποιούμε το hostinger! Όπως θα δείτε στη συνέχεια, στα μαθήματά μας συμμετέχετε και σεις, δημιουργώντας τα δικά σας Microlearning!

Γεια σας.Ολοκληρωσα και τις 10 εργασιες που απαιτουνται για το Drupal Developer Open Badge. Το site μου ειναι το http://protopappas.gr/drupal/ .Παρακαλω δειτε το.
Despina Kamilali's picture

Συγχαρητήρια που ολοκληρώσατε όλες τις εργασίες! Ενεργοποίησα τον υπερσύνδεσμο "Υποβολή WeSite" για να υποβάλλετε το website σας προς αξιολόγηση! Μετά την ολοκλήρωση των μαθημάτων θα αποδοθούν τα Drupal Developer Open Badges σε όσες και όσους τα κατακτήσουν! Καλή επιτυχία!