Γίνε Σύμβουλος Βιογραφικού - LinkedIn Profil Expert

Χωρίς ένα καλό βιογραφικό, είναι σχεδόν αδύνατο να ξεχωρίσει κανείς από τις εκατοντάδες των υποψηφίων για την ίδια δουλειά. Ακόμα και το να φτάσεις στη συνέντευξη, όπου θα δείξει ποιος είσαι και γιατί είσαι ο τέλειος υποψήφιος για τη δουλειά, είναι ένα μεγάλο κατόρθωμα. 

Όχι μόνο νέοι, αλλά και μεγαλύτεροι άνθρωποι σήμερα που αναζητούν δουλειά, πρέπει να γράψουν το βιογραφικό τους με τέτοιον επαγγελματικό τρόπο, ώστε να τους καλέσουν τουλάχιστον για συνέντευξη!

Δυστυχώς για αυτούς και ευτυχώς για σένα, δεν μπορούν να γράψουν μόνοι τους αυτό το τέλειο βιογραφικό. Χρειάζονται βοήθεια και μπορείς να τους την προσφέρεις εσύ, ανεβάζοντας έτσι το εισόδημά σου!

Κάντο σαν δεύτερη δουλειά στην αρχή, κάντο σαν κύρια δουλειά αργότερα, από οπουδήποτε στον κόσμο κι αν βρίσκεσαι (κατάλαβες τι εννοώ ε;).

Τι χρειάζεται να μάθεις:

  • Ποιες είναι οι απαιτήσεις για τη σύνταξη ενός τέλειου βιογραφικού
  • Πώς να συντάξεις ένα τέλειο βιογραφικό
  • Ποια είναι τα τμήματα από τα οποία πρέπει να αποτελείται ένα βιογραφικό
  • Πώς να επιλέξεις τις κατάλληλες δυναμικές λέξεις
  • Πώς να ξεχωρίσεις τους διαφορετικούς τύπους βιογραφικού
  • Πώς να τακτοποιήσεις το περιεχόμενο με τον πιο σωστό τρόπο.

Μαζί με τη σωστή σύνταξη του βιογραφικού, είναι πολύ σημαντικό για έναν υποψήφιο να είναι τέλεια σχεδιασμένο και το προφίλ του στο LinkedIn. Οι πιο πολλοί εργοδότες σήμερα, σε βρίσκουν από τη σελίδα σου στο LinkedIn και σου ζητάνε να στείλεις το βιογραφικό σου.

Επομένως μπορείς να συνδιάσεις δύο υπηρεσίες στη φαρέτρα σου, στην νέα σου δηλαδή επιχειρηματική δραστηριότητα:

  • Σύμβουλος βιογραφικού
  • LinkedIn profile expert 

Μπορείς φυσικά να ψάξεις στο Ιντερνετ και να βρεις χιλιάδες πληροφορίες για το πώς συντάσσεται ένα καλό βιογραφικό και το πώς δημιουργείται ένα τέλειο προφίλ στο LinkedIn. Και αυτό πρέπει να κάνεις.

Χρειάζεσαι όμως και μία πιστοποίηση για το δικό σου προφίλ στο LinkedIn, όπου θα μπορούν να βρουν πληροφορίες για σένα οι υποψήφιοι πελάτες σου. 

Αν θέλεις λοιπόν να πετύχεις στο Internet, κάνε το πρώτο σου από τα 7 βήματα.

  • Διάλεξε σαν Επιχειρηματική Ιδέα το να γίνεις Σύμβουλος Βιογραφικού - 

  • Παρακολούθησε το σεμινάριο Create a Professional Resume και Building a Professional LinkedIn Profil στην Alison, για να εκπαιδευτείς δωρεάν και να αποκτήσεις την πιστοποίηση που χρειάζεσαι με ένα μικρό κόστος.

Συνέχισε να μελετάς στο OpenEducation.GR, για να ολοκληρώσεις και τα επόμενα 6 βήματα.

Καλή επιτυχία!