4 Λόγοι για να Παρακολουθήσετε το MOOC DRUPAL!

1. Δεν θα βρείτε αλλού πουθενά παρόμοια εκπαίδευση στο DRUPAL!

Όχι μόνο θα μάθετε πώς γίνεται, αλλά θα δημιουργήσετε από την αρχή ένα πανέμορφο website, εντελώς δωρεάν, όλο δικό σας, για σας ή την επιχείρησή σας! Μελετώντας το εκπαιδευτικό υλικό, θα δημιουργείτε παράλληλα το website σας, σε συνεργασία με τους άλλους εκπαιδευόμενους που δημιουργούν τα δικά τους και με τη βοήθεια του εκπαιδευτή. 

2. Θα μπορείτε να ξεκινήσετε μία νέα καριέρα!

Τα μαθήματα διαρκούν όσο θέλετε εσείς. Μπορείτε να τα παρακολουθήσετε με τον δικό σας ρυθμό. Με την ολοκλήρωση της δημιουργίας του δικού σας website και την απόκτηση της πιστοποίησης, θα έχετε κάνει τα πρώτα σας βήματα για να γίνετε Web Developer! Από κει και πέρα μπορείτε να συνεχίσετε και να δημιουργήσετε κι άλλα websites για τους πελάτες σας. Τα μαθήματα θα είναι πάντα ανοιχτά και διαθέσιμα! 

3. Θα πιστοποιηθείτε για τις γνώσεις σας με τα πολύτιμα Mozilla Open Badges!

Τα Open Badges είναι η νέα μορφή πιστοποιήσεων για τις γνώσεις που μπορείτε να αποκτήσετε στο διαδίκτυο. Είναι ψηφιακές πιστοποιήσεις που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο διαδικτυακό σας επαγγελματικό προφίλ, όπως για παράδειγμα στο Linkedin. Μεγάλα πανεπιστήμια του εξωτερικού πιστοποιούν τους φοιτητές τους και μεγάλες εταιρίες όπως η IBM πιστοποιούν τους εργαζομένους που εκπαιδεύουν, με τα Open Badges! Το OpenEducation.GR είναι από τους πρώτους εκπαιδευτικούς οργανισμούς στην Ελλάδα που χορηγεί Open Badges στους εκπαιδευόμενους! Αν ολοκληρώσετε με επιτυχία την εκπαίδευση, θα κερδίσετε το Drupal Developer Badge του OpenEducation.GR

4. Είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Δεν χρειάζεται να πληρώσετε ούτε ένα ευρώ, για τη συμμετοχή σας στην εκπαίδευση!

Αξίζει να παρακολουθήσετε τα μαθήματα του MOOC DRUPAL! Μπορείτε να τα ξεκινήσετε και να τα τελειώσετε όποτε θέλετε εσείς, με τον δικό σας ρυθμό. Εξασφαλίστε τη συμμετοχή σας, κάνοντας τώρα την εγγραφή σας. Αν δεν εγγραφείτε στο MOOC, θα μπορείτε μεν να βλέπετε το εκπαιδευτικό υλικό, αλλά δεν θα έχετε το δικαίωμα να αποκτήσετε το Drupal Developer Open Badge.
Κάντε την εγγραφή σας σήμερα!