ΜΑΘΗΜΑΤΑ EXCEL

Καλώς ήλθατε στα μαθήματα Excel του OpenEducation.GR!

Το Excel είναι μια εφαρμογή υπολογιστικών φύλλων. Τα υπολογιστικά φύλλα είναι από τις παλαιότερες εφαρμογές των υπολογιστών. Λέγεται πως το πρώτο υπολογιστικό φύλλο το σχεδίασε ένας φοιτητής για να μπορεί να κάνει τις πράξεις που χρειαζόταν για τις σπουδές του. Δυστυχώς όμως δεν κατοχύρωσε τα πνευματικά του δικαιώματα και έγιναν άλλοι πλούσιοι από τη δική του ιδέα!

Το Microsoft Excel είναι η πιο δημοφιλής εφαρμογή υπολογιστικών φύλλων και αυτή στην οποία εξεταζόμαστε στις εξετάσεις πιστοποίησης της χρήσης Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, για τον ΑΣΕΠ, όπως είναι και οι εξετάσεις του φορέα UNICERT, με τον οποίο συνεργάζεται το OpenEducation.GR.

Σε ποιους απευθύνονται τα μαθήματα;

Τα μαθήματα Excel απευθύνονται σε αρχάριους ή προχωρημένους, που θέλουν να δώσουν εξετάσεις για το πιστοποιητικό ΑΣΕΠ, αλλά και σε οποιονδήποτε χρησιμοποιεί το Excel και θέλει να το μάθει καλύτερα για να γίνει παραγωγικότερος στη δουλειά του. Προαπαιτούμενες γνώσεις είναι οι βασικές γνώσεις πληροφορικής, όπως χρήσης διαδικτύου και διαχείρισης αρχείων.

Ποιος είναι ο σκοπός των μαθημάτων;

Σκοπός των μαθημάτων είναι να περάσετε με επιτυχία τις εξετάσεις Excel στον φορέα πιστοποίησης UNICERT για το πιστοποιητικό πληροφορικής ΑΣΕΠ.

Τι πρέπει να κάνετε για να κερδίσετε την πιστοποίηση Excel της Unicert;

  • Θα πρέπει πρώτα να μελετήσετε τη θεωρία και να ολοκληρώσετε τις ασκήσεις που θα βρείτε στα μαθήματα. Ανάλογα με το επίπεδό σας και το διαθέσιμο χρόνο σας, μπορεί να χρειαστείτε 2 έως 6 εβδομάδες. 
  • Στη συνέχεια θα αιτηθείτε την έκδοση κάρτας εξετάσεων Unicert από το OpenEducation.GR! Θα λάβετε τον κωδικό σας και 6 σετ ασκήσεων προσομοίωσης των εξετάσεων για την τελική σας προετοιμασία πριν τις εξετάσεις.
  • Θα επικοινωνήσετε με οποιοδήποτε εξεταστικό κέντρο της Unicert που βρίσκεται κοντά σας και έχει προγραμματισμένες εξετάσεις για τις μέρες που σας βολεύει και θα δηλώσετε συμμετοχή.

Προετοιμαστείτε για τις εξετάσεις με τα μαθήματά μας και εξασφαλίστε την επιτυχία σας!