Δημιουργία Βασικής Σελίδας για το Μενού

Μαθησιακός Στόχος: 
Όταν ολοκληρώσετε αυτό το μάθημα θα μπορείτε να δημιουργείτε μία νέα βασική σελίδα η οποία θα εμφανίζεται σαν επιλογή στο Μενού.
Εισαγωγή: 
Οι βασικές σελίδες περιέχουν σταθερές πληροφορίες για το website και συνήθως συνδέονται με επιλογές του Μενού. Μάθετε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε μία τέτοια βασική σελίδα.
Προαπαιτούμενες γνώσεις: 
Χρήση διαδικτύου
Εκπαιδευτικό Περιεχόμενο: 

Οι βασικές σελίδες αποτελούν μόνιμο περιεχόμενο του website μας και περιέχουν πληροφορίες όπως για το ποιοι είμαστε και πού μπορούν να μας βρουν οι πελάτες μας. Πληροφορίες που δεν αλλάζουν. Αντίθετα τα άρθρα περιέχουν πληροφορίες επίκαιρες που αλλάζουν όπως οι προσφορές μας την τρέχουσα περίοδο.

Οι βασικές σελίδες τις περισσότερες φορές είναι προσβάσιμες από το μενού του δικτυακού μας τόπου. Είναι πολύ εύκολο να αντιστοιχίσουμε μία βασική σελίδα σε μία επιλογή του μενού, αφού υπάρχει ανάλογη ρύθμιση στο τέλος του παραθύρου της δημιουργίας μίας βασικής σελίδας:

 

Τσεκάρουμε πρώτα την επιλογή "Provide a menu link". Στη συνέχεια γράφουμε τον τίτλο και την περιγραφή (αν θέλουμε) και επιλέγουμε κάτω από πού θα εμφανίζεται αυτή η επιλογή στο μενού. Αν αφήσουμε επιλεγμένο το <Main menu> θα εμφανίζεται στην γραμμή μενού, πάνω πάνω.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλα τα βήματα της δημιουργίας μιας βασικής σελίδας η οποία εμφανίζεται σαν επιλογή στο μενού:

ς

Επισήμανση: 
Η σειρά της εμφάνισης στο μενού ορίζεται με τον αριθμό Weight. Όσο πιο μικρός τόσο πιο μπροστά θα εμφανίζεται.
Προτεινόμενη Δραστηριότητα: 
Δημιουργείστε μία βασική σελίδα About Us για το website σας και συνδέστε την στο κύριο Μενού.
Αξιολόγηση (πρέπει να έχετε συνδεθεί): 
5
Average: 5 (3 votes)