Εξερευνήστε τα Distributions Drupal

Μαθησιακός Στόχος: 
Όταν ολοκληρώσετε αυτό το μάθημα, θα γνωρίζετε πως υπάρχουν distributions με διάφορα θέματα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για το δικό σας website.
Εισαγωγή: 
Τα distributions είναι ο πιο εύκολος τρόπος να δημιουργήσουμε ένα website Drupal. Υπάρχουν πάρα πολλά distributions που μπορούμε να εξερευνήσουμε και να επιλέξουμε αυτό που είναι καταλληλότερο για το website που θέλουμε να δημιουργήσουμε.
Προαπαιτούμενες γνώσεις: 
Θα πρέπει να γνωρίζετε τι είναι τα distributions Drupal.
Εκπαιδευτικό Περιεχόμενο: 

Οι οδηγίες των μαθημάτων Drupal, αναφέρονται σε ένα συγκεκριμένο distribution, το Startup Growth Lite Demo. Το distribution αυτό είναι γενικό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πάρα πολλά websites με διάφορα θέματα. Μπορείτε όμως αν θέλετε, να πειραματιστείτε και με άλλα distributions Drupal, για να εξασκηθείτε περισσότερο. Ίσως μάλιστα να βρείτε κάποιο θέμα που να είναι καταλληλότερο για το δικό σας website.

Δείτε τα παρακάτω παραδείγματα:

Brainstorm profile: Κατάλληλο για την προβολή μιας εταιρίας. Προβολή του ιστορικού της, των προϊόντων της κλπ. Δείτε το demo.

Health Link: Κατάλληλο για ιατρεία, κλινικές, κλπ. Δείτε το demo.

Easy booking: Κατάλληλο για ξενοδοχεία και Online κρατήσεις δωματίων. Δείτε το demo.

Open restaurant: Κατάλληλο για εστιατόρια. Προβολή του μενού, κρατήσεις, εκδηλώσεις. Δείτε το demo.

BigVideo One Page Website: Κατάλληλο για διαφήμιση, εκδηλώσεις, portfolio, κλπ.

Sun Rise Pub & Cafe: Κατάλληλο για καφέ, pub κ.λ.π. Δείτε το demo.

Εξερευνήστε τα distributions στο Drupal.org

Επισήμανση: 
Η εγκατάσταση όλων των distributions δεν είναι η ίδια, αλλά είναι παρόμοια με την εγκατάσταση που παρουσιάζεται στα μαθήματα. Μελετήστε τις συγκεκριμένες οδηγίες του καθενός ή ζητήστε βοήθεια αν χρειαστείτε.
Αξιολόγηση (πρέπει να έχετε συνδεθεί): 
0
No votes yet