Πώς μπορείτε να βελτιώσετε την απόδοση του website σας

Μαθησιακός Στόχος: 
Όταν ολοκληρώσετε αυτό το μάθημα θα μπορείτε να ξεκινήσετε την αναζήτηση μεθόδων για τη βελτίωση της απόδοσης του website σας.
Εισαγωγή: 
Μετά την ολοκλήρωση της εκμάθησης κατασκευής ενός site Drupal, θα πρέπει να ενδιαφερθούμε για το πώς μπορούμε να το κάνουμε πιο αποδοτικό, δηλαδή πιο φιλικό προς τις μηχανές αναζήτησης και τους επισκέπτες.
Προαπαιτούμενες γνώσεις: 
Εμπειρία στην ανάπτυξη δικτυακών τόπων.
Εκπαιδευτικό Περιεχόμενο: 

Στα μαθήματά μας, μαθαίνουμε τις βασικές τεχνικές για την ανάπτυξη ενός δικτυακού τόπου. Αφού ξεπεράσουμε το στάδιο της δημιουργίας, θα αρχίσει να μας απασχολεί η αποδοτικότητα. "Ικανοποιεί το site μου τους επισκέπτες του;" θα αρχίσετε να σκέπτεστε. 

Το επόμενο βήμα σας, θα είναι η αναζήτηση μεθόδων που θα κάνουν το site σας μια απολαυστική εμπειρία για τους επισκέπτες, τους οποίους θα μετατρέπει σε πελάτες. 

Μπορείτε να βρείτε πολλές πληροφορίες στο διαδίκτυο, αν ψάξετε για το λήμμα "SEO" ή Search Engine Optimization. Είναι πληροφορίες για το πώς θα εμφανίζεται το site σας πολύ ψηλά στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Είναι ένα μεγάλο και σημαντικό κομμάτι της ανάπτυξης δικτυακών τόπων που συνήθως αναλαμβάνουν επαγγελματίες του κλάδου. Αν θέλετε να γίνετε και σεις επαγγελματίας πρέπει σίγουρα να ασχοληθείτε.

Παρακάτω δίνονται μερικοί υπερσύνδεσμοι για να ξεκινήσετε. 

Καλή επιτυχία στις προσπάθειές σας!

Επισήμανση: 
Μην παραλείψετε να επισκεφθείτε τουλάχιστον τον πρώτο υπερσύνδεσμο για να πάρετε μια ιδέα για τη βελτίωση της απόδοσης του website σας
Αξιολόγηση (πρέπει να έχετε συνδεθεί): 
4.666665
Average: 4.7 (3 votes)