Υπολογιστές και Τεχνολογία

Ένα website για τους υπολογιστές και την τεχνολογία.

 

 

Αξιολόγηση (πρέπει να έχετε συνδεθεί): 
8.66667
Average: 8.7 (3 votes)

Comments

Πολυ καλο το site σου φίλε. Μια συμβουλη μονο, τα blocks δεξια και αριστερα του περιεχομενου αφαιρουν πολυ χωρο απο την ιστοσελιδα σου, πρεπει να αφαιρεσεις μερικα. Επισης, τα blocks μπορεις να τα ριθμυσεις να μην εμφανιζονται σε σελιδες που δεν ειναι η αρχικη για να βλεπει ο χρηστης αυτο που επελεξε καθαρα.
Μπορεις να μου εξηγισεις μηπως πως κανεις τις εικονες στο slideshow να εχουν κειμενο που αντιδραει στο δεικτη του ποντικιου?

Εν γνώση μου τα blocks(δεξιά και αριστερά) τα άφησα να εμφανίζονται σε όλες τις σελίδες (σαν διαφήμιση) - γιατι τα 2 αυτά site μου αρέσουν προσωπικά και τα διαβάζω- . Όσον αφορά την δεύτερη σου ερώτηση όταν έφτιαχνα τα άρθρα για το slideshow έκανα edit body -κάτω απο τον Τίτλο- και μου άνοιγε ένα νέο τμήμα παράθυρου όπου και έγραφα ότι ήθελα μέσα στο tag κείμενο που επηρεάζεται

Despina Kamilali's picture

Το νέο website ελέγχθηκε και πραγματικά κερδίζετε την πιστοποίηση Drupal Developer Open Badge και με αυτή την προσπάθειά σας. Ελέγξτε μόνο τη φόρμα επικοινωνίας γιατί εμφανίζει μήνυμα ACCESS DENIED.

Τι ακριβώς εννοείτε;; δείτε
εικόνα