Ας γνωριστούμε

Despina Kamilali's picture

Γράψτε λίγα λόγια για σας για να γνωριστούμε καλύτερα!

Είμαι η καθηγήτριά σας Δέσποινα Καμήλαλη. Γεννήθηκα στις Σέρρες. Αγαπώ την οικογένειά μου, το διάβασμα και το e-learning. Σπούδασα Μαθηματικά στην Πάτρα. Έχω μεταπτυχιακό στην Πληροφορική και τώρα τελειώνω το διδακτορικό μου στο e-learning, στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο!

Καλημέρα, είμαι η Λίνα Σκλαρή, έμενα στις Σέρρες για 16 χρόνια. Σπούδασα Πληροφορική και μόλις τελείωσα το μεταπτυχιακό μου στην Εκπαίδευση Ενηλίκων. Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με δημιουργία ιστοσελίδων και ανυπομονώ! Μου αρέσει να μαθαίνω νέα πράγματα καθώς και η νοοτροπία του e-learning και αυτός είναι άλλος ένας λόγος συμμετοχής!
Despina Kamilali's picture

Χάρηκα πολύ για τη γνωριμία Λίνα! Βλέπω ότι έχουμε πολλά κοινά :) Η δημιουργία ιστοσελίδων είναι τόσο μα τόσο ενδιαφέρουσα και περιλαμβάνει πάρα πολλά αντικείμενα. Μπορείς να σταματήσεις στην επιφάνεια και να ασχοληθείς με το εικαστικό κομμάτι, πώς δηλαδή θα δημιουργείς πανέμορφες ιστοσελίδες. Μπορείς όμως και να καταδυθείς στο βάθος και να ασχοληθείς και με τον προγραμματισμό ιστοσελίδων (πχ Php) για να τις κάνεις δυναμικές! Για το e-learning τώρα τι να πω, τι πρώτα να πω!!! :) Μία επιστήμη από μόνο του! Μάλλον θα ανοίξουμε και άλλο forum για να συζητάμε!

Πολλά αντικείμενα προς εξερεύνηση.... ας ξεκινήσουμε με απλά και βλέπουμε για τη συνέχεια! Καλημέρα!
Despina Kamilali's picture

Ναι πραγματικά είναι πολλά! Καλή συνέχεια :)

είμαι ο Γιασιράνης Στέφανος. Έχω σπουδάσει πληροφορική και έχω μεταπτυχιακό στην Εκπαίδευση με χρήση Νέων Τεχνολογιών. Συνεχίζω με διδακτορικό στα Moocs. Αυτός ήταν και ο κύριος λόγος που γράφτηκα στα μαθήματα γιατί είδα ότι κι εσάς το πεδίο έρευνάς σας είναι το ίδιο. Έχω φτιάξει sites με joomla και wordpress αλλά όχι με drupal, αν και ο τρόπος στησίματος τους, απ' ότι βλέπω, είναι περίπου ο ίδιος. Καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στην ερευνά σας.
Despina Kamilali's picture

Χαίρομαι πολύ που είμαστε "συνάδελφοι", ερευνητές στον ίδιο τομέα. Έχεις κάποιο site ήδη δικό σου όπου θα μπορούσα να διαβάσω σχετικά με τη δική σου έρευνα;

Όχι ακόμα γιατί τώρα ξεκινώ. Έχω ασχοληθεί με την οριοθέτηση και θα αρχίσω σύντομα τη βιβλιογραφική ανασκόπηση. Αν έχεις (μου επιτρέπεις τον ενικό) κάποια βιβλιογραφία που θα μπορούσε να με βοηθήσει θα σου ήμουν ευγνώμων! Στεφανος
Despina Kamilali's picture

Ναι έχω, θα σου στείλω στο e-mail σου!

Ευχαριστώ!