5 λόγοι για να δημιουργήσετε μόνοι σας το δικό σας e-shop

Το e-shop είναι απαραίτητο για κάθε επιχείρηση σήμερα. 

Eίναι και αναγκαίο, για να μπορούν οι πελάτες μας:

  • να βλέπουν τα προϊόντα μας στο Internet,
  • να κάνουν την παραγγελία τους

Για να αποκτήσετε το δικό σας e-shop, έχετε δύο επιλογές:

  • Να αναθέσετε την κατασκευή του σε μία εταιρία
  • Να το δημιουργήσετε μόνος/ μόνη σας, παρακολουθώντας το σεμινάριο του OpenEducation.GR

5 λόγοι για να επιλέξτε να το δημιουργήσετε μόνοι σας:

  1. Οι εγκαταστάσεις των προγραμμάτων στο Wordpress - Woocommerce γίνονται πολύ εύκολα, σχεδόν αυτόματα. Κατά τη διάρκεια του μαθήματος θα έχετε την καθοδήγηση που χρειάζεστε για το τι πρέπει να εγκαταστήσετε.
  2. Η εγκατάσταση και η ενεργοποίηση ενός θέματος, δίνει άμεσα μία πολύ ωραία εμφάνιση στο e-shop σας χωρίς να χρειαστεί να κάνετε κάτι πολύπλοκο, κατά τη διάρκεια του μαθήματος.
  3. Το μεγαλύτερο κομμάτι της δημιουργίας του e-shop είναι η τακτοποίηση και καταχώρηση των προϊόντων, κάτι που έτσι κι αλλιώς θα χρειαζόταν να το μάθετε, αφού ακόμα κι αν μια εταιρία σας φτιάξει αρχικά τα πάντα, εσείς μόνοι σας, θα πρέπει στη συνέχεια να καταχωρείτε προϊόντα για να λειτουργεί το e-shop σας.
  4. Για τις πληρωμές των πελατών, θα υπάρχει διαθέσιμη η επιλογή της αντικαταβολής και της κατάθεσης στην τράπεζα. Οι επιλογές αυτές ενεργοποιούνται πολύ εύκολα και θα γίνει στη διάρκεια του μαθήματος. 
  5. Καθώς δεν γνωρίζετε από πού πρέπει να ξεκινήσετε, η αγορά του χώρου φιλοξενίας στο server και του ονόματος του e-shop μέσω του OpenEducation.GR θα σας λύσει τα χέρια. Θα βρείτε έτοιμο εγκατεστημένο το Wordpress στο χώρο σας και θα είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε αμέσως την κατασκευή του e-shop σας στο μάθημα!

Εγγραφείτε σήμερα στο σεμινάριο δημιουργίας e-shop με Woocommerce!

Δείτε πώς θα είναι το e-shop που θα δημιουργήσετε