ΜΑΘΗΜΑΤΑ WORD

Καλώς ήλθατε στα μαθήματα Word του OpenEducation.GR!

Το Word είναι μια εφαρμογή επεξεργασίας κειμένου. Η επεξεργασία κειμένου είναι η πιο διαδεδομένη εφαρμογή των υπολογιστών. Όλοι μας χρειάζεται κάποια στιγμή να δημιουργήσουμε ένα έγγραφο, όποιες κι αν είναι οι ασχολίες μας. Η Επεξεργασία Κειμένου, αντικατέστησε τη γραφομηχανή, δίνοντας πολλές επιπλέον πολύτιμες δυνατότητες στους ανθρώπους. Οι δυνατότητες αυτές δεν αφορούν μόνο την εμφάνιση του εγγράφου, αλλά και ευκολίες όπως η αποθήκευση, η αντιγραφή, η εύκολη διόρθωση, η ηλεκτρονική διακίνηση και τόσες άλλες!

Το Microsoft Word είναι η πιο δημοφιλής εφαρμογή επεξεργασίας κειμένου και αυτή στην οποία εξεταζόμαστε στις εξετάσεις πιστοποίησης της χρήσης Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, για τον ΑΣΕΠ, όπως είναι και οι εξετάσεις του φορέα UNICERT, με τον οποίο συνεργάζεται το OpenEducation.GR.

Σε ποιους απευθύνονται τα μαθήματα;

Τα μαθήματα Word  απευθύνονται σε αρχάριους ή προχωρημένους, που θέλουν να δώσουν εξετάσεις για το πιστοποιητικό ΑΣΕΠ, αλλά και σε οποιονδήποτε χρησιμοποιεί το Word και θέλει να το μάθει καλύτερα για να γίνει παραγωγικότερος στη δουλειά του. Προαπαιτούμενες γνώσεις είναι οι βασικές γνώσεις πληροφορικής, όπως χρήσης διαδικτύου και διαχείρισης αρχείων.

Ποιος είναι ο σκοπός των μαθημάτων;

Σκοπός των μαθημάτων είναι να περάσετε με επιτυχία τις εξετάσεις Word στον φορέα πιστοποίησης UNICERT για το πιστοποιητικό πληροφορικής ΑΣΕΠ.

Τι πρέπει να κάνετε για να κερδίσετε την πιστοποίηση Word της Unicert;

  • Θα πρέπει πρώτα να μελετήσετε τη θεωρία και να ολοκληρώσετε τις ασκήσεις που θα βρείτε στα μαθήματα. Ανάλογα με το επίπεδό σας και το διαθέσιμο χρόνο σας, μπορεί να χρειαστείτε 2 έως 6 εβδομάδες. 
  • Στη συνέχεια θα αιτηθείτε την έκδοση κάρτας εξετάσεων Unicert από το OpenEducation.GR! Θα λάβετε τον κωδικό σας και 6 σετ ασκήσεων προσομοίωσης των εξετάσεων για την τελική σας προετοιμασία πριν τις εξετάσεις.
  • Θα επικοινωνήσετε με οποιοδήποτε εξεταστικό κέντρο της Unicert που βρίσκεται κοντά σας και έχει προγραμματισμένες εξετάσεις για τις μέρες που σας βολεύει και θα δηλώσετε συμμετοχή.

Προετοιμαστείτε για τις εξετάσεις με τα μαθήματά μας και εξασφαλίστε την επιτυχία σας!